Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 22:11

Ανταπόκριση από τον ετήσιο χορό της Αδελφότητας

Ανταπόκριση από την Βάσω Χάιδα

"Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη κοπή πίτας και ο ετήσιος χορός της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΡΟΣΗΛΙΩΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «Ο Άγιος Βλάσσιος».

Την Κυριακή το μεσημέρι στις 03 Φεβρουαρίου 2019, πλήθος χωριανών και φίλων συγκεντρώθηκαν «Στου Κορρέ» στην οδό Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή, σ’ ένα στέκι διακοσμημένο με μεράκι και γούστο, για ανθρώπους που θέλουν να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, ανθρώπους σαν εμάς δηλαδή.

Οι εκλεκτοί μεζέδες, το κρασί με γεύση και ποιότητα που σε μεθάει γλυκά, η μουσική και το τραγούδι ζέσταναν περισσότερο την ατμόσφαιρα κι ο Πλάτανος ήταν σαν να ζωντάνεψε, όπως ζωντανεύουν οι ελπίδες να ξαναβρεθούμε στο χωριό μας, όταν βρισκόμαστε ξανά μαζί .  Όλοι οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν και χόρεψαν με λαϊκά, ρεμπέτικα, παλιά και νέα τραγούδια, νησιώτικα αλλά κυρίως με παραδοσιακά του τόπου μας.


Tην εκδήλωσή τίμησε με την παρουσία του και ο κ. Σεντελές Γιάννης, Δήμαρχος Βορίων Τζουμέρκων, όπου συνεχάρη το Δ.Σ για την εμφανή άψογη συνεργασία του και με αφορμή το έντυπο αφιέρωμα για τις βρύσες του χωριού μας, που διακόσμησε όλα τα τραπέζια, αναφέρθηκε «στο πολύτιμο αγαθό το νερό» και ευχήθηκε στην Υγειά μας!

 

Το Δ.Σ της αδελφότητας προβληματίζεται σοβαρά για την όλο και μεγαλύτερη προσέλευση χωριανών και φίλων και τους ευχαριστεί από καρδιάς."