Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 21:27

Έφτασε το 9ο Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά

Για εννέα συναπτά έτη ο Σύλλογος Προσηλιωτών δεν το βάζει κάτω. Αισίως, το 9ο Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά ανοίγει τα φτερά του για να ταξιδέψει την 7η τέχνη στις πλατείες των χωριών μας.

Φέτος το Φεστιβάλ κάνει ακόμα ένα βήμα αναβάθμισης περνώντας σε προβολή αυτόνομων ταινιών μεγάλου μήκους. Μετά από πολυετή συνεργασία με το Φεστιβάλ Ταινιών μικρού μήκους Δράμας, το φεστιβάλ μας περνά σε μεγάλου μήκους ταινίες που έχουν αφήσει έντονα το στίγμα τους στο διεθνές σινεμά.

Με αντιπολεμική θεματική και 4 ξεχωριστές βραδιές προβολών σε αντίστοιχα διαφορετικά χωριά το 9ο Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά μας καλεί και φέτος κάτω από υπεραιωνόβια πλατάνια και έναστρους ουρανούς σε 4 μοναδικές βραδιές σε Λεπτοκαρυά, Καλαρρύτες, Προσήλιο και Πλατανούσα.

Το Φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να φτάσει στο σημερινό επίπεδο χωρίς την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, την στήριξη της εταιρείας Sound & Visual "K. Παπαθανασίου Α.Ε."  και την ΤΝΤ courier (Ipirotrans) .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας μας "Τύπος Ιωαννίνων" , το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων  και τον Ηπειρωτικό Αγώνα.

Για να δούμε όμως....τι θα δούμε!

 

Λεπτοκαρυά Ζαγορίου

Σάββατο 20/7

21:00

Dr Strangelove or: How I learned to stop worrying and love the bomb 

Ταινία που έγινε γνωστή στην Ελλάδα με τον τίτλο: SOS Πεντάγωνο καλεί Μόσχα

 Το τρέιλερ της ταινίας

Λεπτομέρειες για την ταινία