Για ακόμη μια χρονιά ο Σύλλογος Προσηλιωτών καταφέρνει να είναι πιστός στο ραντεβού του με την 7η Τέχνη. Σε μια διοργάνωση που καταφέρνει να γίνει θεσμός μέσα στην πιο δύσκολη οικονομική και κοινωνική περίοδο για τη χώρα.

Συμπαραστάτες αυτής της προσπάθειας τα μέλη, οι φίλοι

του Συλλόγου, ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων αλλά και οι σταθεροί χορηγοί μας: Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, η εταιρεία courier TNT και το ξενοδοχείο Λάκμος που για 4 συναπτά έτη στηρίζουν το εγχείρημα.

 

 

Πάγιος στόχος του Συλλόγου η επίτευξη ελεύθερης εισόδου στις εκδηλώσεις. Ο καθένας και η καθεμία λοιπόν φέτος, στην όμορφη πλατεία του χωριού μας, θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τις διαφορετικές δημιουργίες 6 σκηνοθετών. Ακόμα ένα μοναδικό ταξίδι από το κέντρο της Αθήνας, τη νέα Ιωνία, το Πειραιά, την ορεινή Ήπειρο του 51’, τη Κύπρο…μέχρι τη μακρινή Ινδία. Διαφορετικά συναισθήματα, έρωτας, μίσος, αγάπη, μισαλλοδοξία υπόσχονται να μας καθηλώσουν. Η ανησυχία κάποιων δημιουργών για την κοινωνία αναμένεται να μας προβληματίσει και να μας κάνει να αναρωτηθούμε και για τη δικιά μας καθημερινότητα.

Πλούσια λοιπόν αναμένεται το πρώτο Σαββατόβραδο του Αυγούστου που θα ξεκινήσει στις 20:30 με μια μοναδική παράσταση για τη περιοχή μας. Μια σαραντάλεπτη διεθνώς βραβευμένη παράσταση παντομίμας: «Παιχνίδια της ζωής» με το Γιώργο Φλώρο.

Το ταξίδι όμως φέτος έχει και άλλους σταθμούς!

Στις 10 Αυγούστου το κινηματογραφικό πανί μας θα στηθεί στο γειτονικό και φιλόξενο χωριό του Παλαιοχωρίου ενώ στις 13 Αυγούστου οι ταινίες μικρού μήκους του Φεστιβάλ Δράμας θα ταξιδέψουν στο μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι των Βαλκανίων, το Γεφύρι της Πλάκας, σε μια πολλά υποσχόμενη βραδιά.

Καλή Προβολή!

(Αναλυτικές πληροφορίες στο www.prosilio.org )