Η απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας να προχωρήσει φέτος σε αλλαγές ως προς τον ετήσιο χορό κρίθηκε ως απόλυτα επιτυχημένη. Όχι μόνο επειδή η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο από πρόσφατες εκδηλώσεις αλλά κυρίως από τα εγκωμιαστικά σχόλια όσων είχαν τη τύχη να παρευρεθούν.

 

Η αυξημένη συμμετοχή εκφράστηκε και στις μικρές ηλικίες μιας και ο χώρος της εκδήλωσης πλημμύρισε από μικρά παιδιά στα οποία ως είθισται μοιράστηκαν δώρα από το Σύλλογο. Η φωνή του Κώστα Γεροδήμου δεν άργησε να μερακλώσει τους Προσηλιώτες και η ορχήστρα του Χρήστου Ντούλια φρόντισε να κρατήσει το κέφι αμείωτο ως τις πρώτες βραδυνές ώρες. Πλούσια και φέτος η λαχειοφόρος αγορά μοίρασε πολλά δώρα στους παρευρισκόμενους. Την εκδήλωση τίμησαν για ακόμη μια φορά εκ μέρους της Δημοτικής αρχής οι κ.κ. Γκορτζής, Κότσιας, καθώς και ο κ. Γιωτόπουλος.

Το Δ.Σ. φρόντισε για μια άρτια εκδήλωση και προσπάθησε για ακόμη μια φορά να είναι προσιτή σε όλους τους συγχωριανούς. Ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συμμετοχή τους και σας περιμένουμε και στις επόμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας που πλησιάζουν……